O casă la curte cu maximum 60.000 de euro? Ce poţi găsi în marile oraşe

De cele mai multe ori, vilele cu preţuri accesibile sunt amplasate la periferia sau chiar în afara marilor aglomerări urbane.
Când vine vorba de achiziţia unei locuinţe, majoritatea românilor care locuiesc la oraş au în vedere, de cele mai multe ori, un apartament. Dincolo de comoditatea acestei variante, motivul este că potenţialii cumpărători cred că o casă ar costa mai mult decât un apartament la bloc. Deşi adevărată uneori, această teorie nu înseamnă că nu poţi achiziţiona o locuinţă la curte la un preţ rezonabil. www.imobiliare.ro îţi prezintă în cele de mai jos câteva exemple de case aflate la vânzare în marile oraşe ale ţării al căror preţ este comparabil cu cel al unei locuinţe la bloc, cu două sau trei camere. Este adevărat însă că de cele mai multe ori ofertele atractive din cea dintâi categorie se referă la imobile amplasate la periferia marilor oraşe sau chiar în localităţile limitrofe.
În Bucureşti, în zona Giurgiului, o casă cu patru camere construită în anul 2004 este scoasă la vânzare la un preţ de 59.700 de euro. Locuinţa dispune de o suprafaţă utilă de 105 metri pătraţi şi are un teren adiacent de 200 de metri pătraţi. Construcţia este din BCA. Casa este renovată (gresie, faianţă, parchet), dispune de două bucătării şi o baie, de centrală proprie şi aer condiţionat. Fiind situată în interiorul oraşului, locuinţa are acces la mijloacele de transport în comun.
În comuna Floreşti, de lângă oraşul Cluj-Napoca, o vilă pe trei nivele (P+1E+M), complet mobilată şi finisată, este scoasă la vânzare la un preţ de 58.000 de euro. Locuinţa dispune de o suprafaţă utilă de 100 de metri pătraţi, distribuită între patru camere, şi are un teren adiacent de 120 de metri pătraţi. Construcţia este din cărămidă şi a fost finalizată în anul 2009.
În Timişoara, în zona Bălcescu, o casă cu două camere este scoasă la vânzare la un preţ de 47.000 de euro. Locuinţa are două camere, o suprafaţă utilă de 60 de metri pătraţi şi un teren de 150 de metri pătraţi. Construcţia este din cărămidă, iar imobilul este renovat (gresie, faianţă) şi dispune de centrală proprie. 
În Braşov, în zona Schei, o locuinţă cu două camere şi o suprafaţă utilă de 80 de metri pătraţi are un preţ cerut de 49.500 de euro. Locuinţa are un teren adiacent de 50 de metri pătraţi. Deşi exteriorul casei a fost renovat şi izolat, interiorul are nevoie de renovare.
În Constanţa, în zona Gării Intim, o casă cu trei camere şi o suprafaţă utilă de 100 de metri pătraţi costă 52.000 de euro. Locuinţa a fost construită înainte de 1990 şi dispune de un teren adiacent de 130 de metri pătraţi. Locuinţa este complet renovată (parchet, gresie, faianţă), dispune de centrală proprie şi aparate de aer condiţionat. Construcţia este din cărămidă. 
În Iaşi, o casă construită în 2011, din satul Lunca Cetăţuii, costă 45.000 de euro. Locuinţa are trei camere (dispuse pe parter şi mansardă), o suprafaţă utilă de 130 de metri pătraţi şi un teren de 700 de metri pătraţi. Locuinţa are curent, apă, fosă septică, centrală proprie. Construcţia este realizată din cărămidă.

No comments:

Post a Comment